Μπομπονιέρες | Μπομπονιέρες γάμου | Μπομπονιέρες βάπτισης // Αμέα,Amea,παιδιά Αμέα, Μη κερδοσκοπικό σωματείο στέγη ελπίδας τα χαρούμενα παιδιά

 

Μπομπονιέρες | Μπομπονιέρες γάμου | Μπομπονιέρες βάπτισης Αμέα, Μη κερδοσκοπικό σωματείο στέγη ελπίδας τα χαρούμενα παιδιά


ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ''Τα χαρούμενα παιδιά''
Οι προσπάθειές μας για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, και μόρφωση των παιδιών σε ιδρύματα καθώς και παιδιών με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) , μας οδήγησαν στην ανάληψη δράσης με στόχο: ''Τα χαρούμενα παιδιά''
''Τα χαρούμενα παιδιά '' είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα,και δημιουργήθηκε για να  αγκαλιάζει  και να στηρίξει  τις οικογένειές που έχουν πραγματική ανάγκη ,va προσφέρει κοινωνικό έργο στα παιδιά με αναπηρία  και στις οικογένειές τους, άτομα με αναπηρία  (Εγκεφαλική Παράλυση,Εγκεφαλική δυσλειτουργία,Σύνδρομα , Σύνδρομα με συνοδά κινητικά προβλήματα, Ψυχικές διαταραχές,Δυσπλασίες,Εγκεφαλικές κακώσεις,Κρανιο εγκεφαλικές κακώσεις,Κακώσεις Νοτιαίου μυελού,Μυοσκελετικέ κακώσεις,Μυοπάθιες,Διάχυτες αναπτυξιακές δυσκολίες, Αυτισμός, Σπάνιες Παθήσεις, νεοπλασματικές ασθένειες και κάθε άλλου είδους αναπηρίας ).

''Τα χαρούμενα παιδιά''θα αγκαλιάσει και θα στηρίξει όσους έχουν πραγματικά ανάγκη (παιδιά με αναπηρία  και στις οικογένειές τους, άτομα με αναπηρία )  !!!!

''Τα χαρούμενα παιδιά'' δημιουργήθηκε για να είναι δίπλα σε σας, αμερόληπτα και δημιουργικά!!!

ΑΡ. ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ 1651/13

 

''Τα χαρούμενα παιδιά'' --Στόχοι μας--

Τη δημιουργία αυριανών σωστών πολιτών.

Στήριξη των ειδικών σχολείων ( παιδιά με ειδικές ανάγκες ) η ανάπλαση ορφανοτροφείων για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και μόρφωσης των παιδιών.
Να προστατεύει τα παιδιία από τη βία, τα ναρκωτικά, την εγκληματικότητα, τις μολυσματικές ασθένειες, εαισθητοποιώντας το κράτος για την δημιουργία κέντρων πρόληψης και απεξάρτησεις και μεταγενέστερης παρακολούθησης των αποτελεσμάτων.
Υλική και ηθική προστασία ή αρωγή σε άτομα ή ομάδες ατόμων που βρίσκονται μόνιμα ή πρόσκαιρα σε κατάσταση αποδεδειγμένης ανάγκης.
Η δωρεά βιβλίων και η δημιουργία βιβλιοθηκών σε ιδρύματα και απομακρυσμένες ακριτικές περιοχές της χώρας μας.
Στη βράβευση των άριστων μαθητών με ειδικες αναγκες και μαθητών ορφανοτροφείων καθώς και την χορήγηση υποτροφιών.
Στην κατάρτιση προγραμμάτων, Δημιουργικής Απασχόλησης των χρόνια νοσηλευομένων σε Νοσοκομεία Παίδων (Μαθήματα Ζωγραφικής).
Στη δωρεάν διανομή βιβλίων με παιδαγωγικό χαρακτήρα, που στόχο έχουν να διαπαιδαγωγήσουν το χαρακτήρα του παιδιού και να το προετοιμάσουν για την ένταξή τους στην κοινωνία.
Στη δημιουργία Πανελλαδικής Έκθεσης Ζωγραφικής όπου θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά της Ελλάδας με θέμα την ειρήνη και την απονομή βραβείων.
Στη διοργάνωση σεμιναρίων, εκδηλώσεων, ομιλιών με θέμα τη διαπαιδαγώγηση και τη μόρφωση των παιδιών .
Την παροχή βοήθειας σε κάθε οικογένεια για θέματα διαπαιδαγώγησης.
Στην υλοποίηση σειράς ανθρωπιστικών δράσεων για το παιδί, όπου και όταν αυτές παρουσιαστούν.
Στόχος μας η συμβολή μας στον Σύλλογο κέντρου διεθνούς εκθέσεως ζωγραφικής για την ίδρυση Διεθνούς Μουσείου Παιδικής Ζωγραφικής βλεπόντων και τυφλών παιδιών, με συμμετοχή από 146 χώρες και έδρα την Αθήνα. Πρόκειται για μια αξιόλογη προσπάθεια και το Μουσείο θα είναι αφιερωμένο στον Πολιτισμό και την Ειρήνη των παιδιών όλου του κόσμου.
Στόχος μας ειναι και η Διαδικτυακή Πύλη Ενημέρωση, ( OMADA FACE BOOK κ.λ.π. )σχετικά με θέματα που αφορούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες και για θέματα υγείας που απασχολούν την σύγχρονη οικογένεια, τον άντρα,την γυναίκα και το παιδί.

Στηρίζουμε και σεβόμαστε τα παιδιά ...τα παιδιά με αναπηρία ....τα άτομα με αναπηρία  και στις οικογένειές τους!!!!!

«Πρέπει να θυμόμαστε ότι τα παιδιά με αναπηρίες είναι πάνω απ’ όλα παιδιά. Και αυτά, όπως όλα τα παιδιά, πρέπει να απολαμβάνουν το δικαίωμά να ζουν χωρίς βία, να απολαμβάνουν σεβασμό και προστασία στην κοινωνία. Και είναι δική μας υποχρέωση να εξασφαλίσουμε ότι αυτό θα συμβεί»
 


Μπομπονιέρες | Μπομπονιέρες γάμου | Μπομπονιέρες βάπτισης Αμέα, Μη κερδοσκοπικό σωματείο στέγη ελπίδας τα χαρούμενα παιδιά

 

Web Design and Hosting by Galaxynet | 2010 All rights reserved