Μπομπονιέρες | Μπομπονιέρες γάμου | Μπομπονιέρες βάπτισης // Αμέα,Amea,παιδιά Αμέα, Μη κερδοσκοπικό σωματείο στέγη ελπίδας τα χαρούμενα παιδιά

 

Μπομπονιέρες | Μπομπονιέρες γάμου | Μπομπονιέρες βάπτισης Αμέα, Μη κερδοσκοπικό σωματείο στέγη ελπίδας τα χαρούμενα παιδιά


Ιατρικά και ορθοπεδικά είδη

(Οι χορηγοί εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά)

Όνομα: KLIOmed
Url: www.kliomed.gr
Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τον άνθρωπο στην πλήρη αποκατάστασή του στο κοινωνικό σύνολο, να δημιουργούμε σταθερές και μόνιμες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες, να παρέχουμε υπηρεσίες σε προσωπικό επίπεδο, να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και να πραγματοποιούμε ό,τι υποσχόμαστε.

Όνομα: Orthomedicare
Url: www.orthomedicare.gr/
Με παρουσία πάνω από 16 χρόνια στην αποκατάσταση στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, και με γνώμονα πάντα την ευαισθησία μας για τον άνθρωπο και την όρεξη για προσφορά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την εταιρία ORTHOMEDICARE- OΡΘΟΠΕΔΙΚΑ, εμπόριο ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών, η οποία απευθύνεται σε πελάτες λιανικής.

Όνομα: Rehab Care
Url: www.rehabcare.gr
Η Rehab Care είναι μια νέα εταιρεία στον χώρο των προϊόντων εξυπηρέτησης της αναπηρίας, αλλά στελεχώνεται από πρόσωπα με πολύχρονη πείρα σε αυτόν τον τομέα.

Aντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τις πρωτοπόρες εταιρείες ETAC, R82, JENX και ROMPA, που αποτελούν παγκοσμίως τις ηγέτιδες δυνάμεις του χώρου.


Όνομα: Ορθοπεδικός κόσμος
Url: www.kifidis-orthopedics.gr
Η «Κυφίδης Ορθοπεδικός Κόσμος» είναι μια εταιρεία κατασκευής, εισαγωγής και εμπορίας ορθοπεδικών ειδών. Είναι μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στο χώρο της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ξεκινώντας τις δραστηριότητές της από το 1919 και συνεχίζοντας την παράδοση με εκπρόσωπό της τον απόγονο τέταρτης γενεάς, Χριστόφορο Κυφίδη.


Όνομα: Αλέξανδρος Λάσκος Ορθοπεδικά
Url: www.orthopedikalaskos.gr/
Το κατάστημα μας δραστηριοποιείται από το 1955 στην κατασκευή και εμπορία ορθοπεδικών προϊόντων. Στόχος μας είναι η αντιμετώπιση κάθε είδους ορθοπεδικής πάθησης . Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας με υλικά από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.


Όνομα: NOSTRUM IATRIKA


Εθνικής Αντίστασης 52, 55133 Καλαμαριά
Θεσσαλονίκη τηλ:2310-430591


Url: www.nostrumiatrika.gr


Η NOSTRUM IATRIKA εισάγει και παρέχει από το 2007
υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας &
καινοτόμα προϊόντα στην Ορθοπαιδική,
Νευρολογική, Παιδιατρική &
Αθλητιατρική ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σε
συνεργασία με τους πιο αξιόλογους
οίκους του εξωτερικού με 24ωρη
Εξυπηρέτηση, Εμπειρία και Συνέπεια και
με ευέλικτα οικονομικά προγράμματα.


Όνομα: Ouster Orthopedics
Url: www.ouster.gr
Η OUSTER ORTHOPEDICS λειτουργεί από το 1980 στον τομέα του εμπορίου και της κατασκευής ορθοπεδικών βοηθημάτων.

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στα εργαστήρια μας από έμπειρο προσωπικό με πολυετή πείρα και γνώση πάνω στο αντικείμενο αποκατάστασης.

Όνομα: Ideal κέντρο ορθοπεδικών ειδών
Url: http://idealorthopedika.gr/
Το ορθοπεδικό κέντρο Ideal αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο κέντρο Ορθοπεδικών Κηδεμόνων στην Ελλάδα. Δραστηριοποιούμαστε εδώ και 40 χρόνια στον τομέα της αποκατάστασης των σημαντικότερων παθήσεων της σπονδυλικής στήλης και παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Όνομα: Scoliosis spine laser center
Url: http://www.scoliosisslc.com/
Από το 1952 μέχρι και σήμερα η εταρία Scoliosis ειδικεύεται στην κατασκευή κηδεμόνων για την αντιμετώπιση παθήσεων της σπονδυλικής στήλης όπως η σκολίωση, η κύφωση, η οστεοπόρωση κ.α. Με μηχανήματα νέας τεχνολογίας και ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό σας εγγυάται την απόλυτα εξατομικευμένη κατασκευή κηδεμόνων ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χρήστη.


Μπομπονιέρες | Μπομπονιέρες γάμου | Μπομπονιέρες βάπτισης Αμέα, Μη κερδοσκοπικό σωματείο στέγη ελπίδας τα χαρούμενα παιδιά

 

Web Design and Hosting by Galaxynet | 2010 All rights reserved