Μπομπονιέρες | Μπομπονιέρες γάμου | Μπομπονιέρες βάπτισης // Αμέα,Amea,παιδιά Αμέα, Μη κερδοσκοπικό σωματείο στέγη ελπίδας τα χαρούμενα παιδιά

 

Μπομπονιέρες | Μπομπονιέρες γάμου | Μπομπονιέρες βάπτισης Αμέα, Μη κερδοσκοπικό σωματείο στέγη ελπίδας τα χαρούμενα παιδιά


Μπομπονιέρες γάμου, Μπομπονιέρες βάπτισης, Αμέα, Amea, Μη κερδοσκοπικό σωματείο στέγη ελπίδας τα χαρούμενα παιδιά. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑμεΑ.

Ένδυση υπόδηση αξεσουάρ

(Οι χορηγοί εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά)

Όνομα: Bellino
Url: http://bellino.gr/
Η εταιρεία μας είναι μια έμπειρη ομάδα που αποτελείται από καλλιτέχνες – διασκεδαστές, σκηνογράφους – διακοσμητές, ηχολήπτες κ.α. που δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδηλώσεων με στόχο την ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και των μεγάλων που αισθάνονται παιδιά. Από το 2000 στην Αττική και από το 2009 και στο Ηράκλειο Κρήτης, η ομάδα μας οργανώνει με επιτυχία βαπτίσεις και γάμους, παιδικά πάρτυ σε σπίτια και παιδότοπους, εκδηλώσεις σε δήμους, ξενοδοχεία, σχολεία και εταιρίες καθώς επίσης αναλαμβάνει την καλλιτεχνική προώθηση προϊόντων, για παιδιά… από 1 έτους ως 100 και από 1 άτομο έως 1000.

Όνομα: Gelato
Url: http://www.gelato.gr
Η εταιρεία κατασκευής παιδικών ενδυμάτων GELATO ιδρύθηκε το 1983. Κατασκευάζει και εισάγει προϊόντα τα οποία και διαθέτει μόνο στα δικά της ομώνυμα καταστήματα χωρίς να μεσολαβεί χονδρική πώληση με σκοπό τις καλύτερες δυνατές τιμές.
Όσον αφορά το design, κύριο μέλημα της εταιρείας είναι η δημιουργία collection σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της μόδας, χωρίς όμως να χάνεται η παιδικότητα των ρούχων και η άνεση των κινήσεων του παιδιού. Η χρήση βαμβακερών υφασμάτων και οικολογικών βαφών, παρέχουν εγγύηση για την άριστη ποιότητα όλων των ρούχων που διατίθενται στα καταστήματα GELATO και καθιστούν δυνατή τη χρήση τους από όλα τα παιδιά σε μεγεθολόγιο από νεογέννητα έως και δεκατεσσάρων ετών.

Όνομα: Xlcloset
Url: http://www.xlcloset.gr/
Αν ψάχνετε μοδάτα γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη τότε είστε στο σωστό μέρος. Το XLCLoset είναι το πρώτο online κατάστημα που διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε XXL ρούχα. Από υπέροχα βραδυνά φορέματα σε μεγάλα μεγέθη, μοντέρνα πουκάμισα και κομψά μπουφάν μέχρι plus size τζιν παντελόνια και όμορφες μπλούζες.Στο xlcloset αγαπάμε την μόδα για παχουλές και ανανεώνουμε συνεχώς την συλλογή μας με τις γνωστότερες εταιρείες στο χώρο της XL ένδυσης. Δείτε της νέες παραλαβές ρούχων από την τελευταία μας κολεξιόν και φτιάξτε την εμφάνιση που σας ταιριάζει. Και αν θέλετε να ζωντανέψτε το look σας μπορείτε να επιλέξετε μέσα από διαφορετικά στυλ, γυναικεία αξεσουάρ όπως μοδάτες τσάντες, πορτοφόλια και φουλάρια.


Μπομπονιέρες | Μπομπονιέρες γάμου | Μπομπονιέρες βάπτισης Αμέα, Μη κερδοσκοπικό σωματείο στέγη ελπίδας τα χαρούμενα παιδιά

 

Web Design and Hosting by Galaxynet | 2010 All rights reserved